Affordable car hire world-wide

Hej. Mitt namn är Gunnar Eriksson och jag bor i Stockholm. Jag var på semester i Italien i sommar och vi körde runt i en bil som vi bokat via hemsidan www.hyrbilen.biz. Vi är mycket nöjda med webbsidan och med tjänsten.
Vi sökte efter bil på Google och hittade många träff när vi använt sökordet “prisvärda hyrbilar” och “biluthyrning”. Vi föll för design och städning av sidan för webben www.hyrbilen.biz. På den första sidan är det helt klart att det handlar om att hyra en bil. Formuläret var lätt att fylla i, jag antar att vissa biluthyrningsföretag är intresserad av att veta förarens ålder, och att vi därför kan få några billigare erbjudanden. Det är också mycket bekvämt att välja valuta till svenska kronor.
Vi sökte också på andra webbplatser och undersökte priser. Det är alltid klokt att få ett lågt pris. Efter att ha jämfört Herz och Avis med hyrbilen.biz fick vi reda på att den här sidan faktiskt kom med de bästa priserna. Det finns också “lägsta pris garanti” på webbplatsen. Vi blev förvånade över att vi fick en Avis bil som var billigare än den som finns på Avis egen webbplats.
Som jag sa, vi slutade med en bil från Avis. När vi kom till flygplatsen utanför Rom, var det lätt att hitta Avis sitt kontor, det var med alla dom andra biluthyrningsföretag i en korridor. Vi fick vår Passat och började på vår semester. Vår bil var en diesel version med massor av lyx utrustning och mycket god passform för vår stora familj. Den var också utrustad med ett spädbarnsete till junior. Detta hade vi bokat på webbplatsen och det infördes i bilen innan vi kom. Korrekt bra service.
Vi är mycket glada for den nya webbplats som www.hyrbilen.biz. Det gör det väldigt enkelt för oss som kunder att söka på Google efter “hyra” eller “biluthyrning” eller “hyra en bil”. Sajten är lätt att använda, den ger bra priser, och vi är en glad, lycklig familj som har sparat mycket pengar.
Stort tack för god webbplats och god service!

This entry was posted in Siste nytt. Bookmark the permalink.